NEW YORK, 11 februari raketer på väg till 107-89 Lectra

NEW YORK, 11 februari raketer på väg till 107-89 Lectra Minnesota, vann sex raka för första gången på två år, Timberwolves, som har förlorat fyra raka. Välkända basket kommentatorn Liu Chao och Wang Meng (microblogg) gäst Tencent ‘NBA (microblogging) spel dag’, kommenterade kommentaren för användare av spelet, Wang Meng quips Rockets och Minnesota för att göra en omfattande analys av de två lagen, han fortfarande inte tror att Rockets är en riktig starkt lag, och han sade att raketen skulle minska med Parsons, men Asik och Lin Nike AIR Force Shuhao (microblogg) den ‘gift’ kontraktet kan inte vara för mycket av Parsons – vacker ankare ‘Fanfan’ har Parsons erkänna favorit, och han blev ‘rika stilig’ förnyade frågor att ställa läraren Wang Meng, Wang Meng uttryckte Rockets skulle försöka förnya kontraktet med summan av årslönen av medelklassen runt $ 4.000.000, men om du vill för mycket Parson Sonoma då, eftersom Asik och Lin Shuhao av ​​’gift’ kontraktet i handen, eller tvingas att överge raket kontraktet. ‘Raketer förnyar Parsons, men det beror också på hur mycket Parsons och hans agent, eftersom transaktionen är inte rocket Asik och Lin Shuhao ord, de kommer att expandera nästa års kontrakt, så om Parsons Sri Lanka för att vara för mycket, det kan överge raketen kontraktet.

‘när det kommer till Parsons kontrakt förlängning hur mycket pengar är lämpligt, representerar Wang Meng en årslön på ca $ 4.000.000 produktionsavtal skulle vara mer lämplig’ han gick till andra lag kan få mer pengar, men detta beror på ditt val, det är som Howard (microblogg) som förra året, kunde han välja en större Lakers kontrakt, men så småningom kom till Houston detta är hans val. ‘Lin Shuhao idag bara 6 skott 1 uppenbarligen inte är stark önskan att attackera, Senaste Nike Skor Försäljning denna bok representerar Hao Wang Meng idag känner dåliga slag påverkar självförtroende,’ Lin Shuhao idag har tid eller möjlighet att skjuta åt sidan, detta är inte säkra på sina egna skott, men vissa möjligheter är ute i handen (eller borde ta initiativ till att attackera). ‘Raketer här säsongen, många gånger med svaga grupper spelade mycket dödläge, inte Wang Meng en suck Rockets Stöd verkligt starkt lag, ‘riktiga lag har sina egna taktiska system kommer varje kväll vara ett allvarligt spel, hungrig för seger från varje natt för att gradvis tydliga mål och skapa förtroende. Och det finns ingen tydlig raketförsvarssystem, ingen envisa karaktär, värdelös verkliga ledare, när de kommer att slå upp ett kort avstånd från målet, det var som ‘sköldpadda och Hare’ sköldpadda klättra förbi.

‘se Rubio rad jumper, Wang Meng infall också:’ jag känns hans liv är inte glad! ‘men när det kommer till den totala styrkan av Timberwolvesen, Wang Meng uttryckte sin attack är mycket starkare än defensiva,’ Timberwolves har en hel Air Jordan Six Herr Skor del förmåga är mycket bra spelare, men deras försvar är för slappa. dag den andra halvan Timberwolves strategi är inne paus, en önskan att bli bättre än det första halvåret, började hålla skära till korgen, men frustrationen andra halvan av Carrefour Timberwolves ens känner borta. ‘så Carrefour (microblogg) räknas som en kvalificerad ledare? ‘Carrefour har utmärkt fysisk kondition och taktiska förmåga, annars blir det inte så bra data, men om ett lag med Carrefour att bygga kärngrupp, saknas fortfarande för många saker, eftersom en sann ledare behöver vi kan göra mål i det avgörande ögonblicket, och förutom poängen vi behöver göra mer saker, men Carrefour prestanda på defensiven för det mesta försvinner. ‘Wang Meng fall sagt. (Deqing)

raket i dag kommer att vara borta till Hawks

raket i dag kommer att vara borta till Hawks var Harden upphängd miss pjäsen, Tencent front panel av experter rapporterade att Zhang Weiping (microblogg) för de flesta användare gör innan spelet hemma Eagles analys, Zhang vägledning och tror örnarna har tre matcher att vinna skeden, men Harden inte spela för att göra balansen seger gynnade örnarna. ‘Idag raketen bort till Hawks,Air Jordan Six Herr Skor detta i sig bör vara en stark öst-västlig uppgörelse av två lag, eftersom den östra delen av de bästa spelarna utan motstycke i januari gav Hawks börjar fem är West den bästa spelaren Harden.

‘ Zhang vägledning tror Kazakstan Gordons frånvaro påverkar spelet för att titta på, och Zhang vägledning bakom scenen rapporterade Ariza hålls kontinuerlig fotografering ‘, men i den sista matchen, Harden ett ‘dö utan söner fötter’ seger Rockets spelet hoppas sparkas eftersom Harden den här säsongen, har inte missat ett spel, i genomsnitt 27,1 poäng, är ligan i poäng de senaste tre på varandra följande junior dubbel, statliga Masamori, men på grund av avsaknaden av suspenderat automatiskt. och raketen kommer att välkomna till djävulen loppet fem dagar och fyra slag, Harden missade tvivel raketen hällde kallt vatten på hans huvud. ‘Dessutom beskriver Zhang guide Nike AIR Force de tre magiska vapen för att vinna spelet med Hawks raket’, men var tvungen att spela spelet, Rockets göra av anpassning, i själva verket, Eagles är inte perfekt, och Eagles spelet finns tre särskilt viktiga, först av allt måste du kunna skjuta treor eller kan förhindra tredje, eftersom Hawks fem skyttar kan rösta, måste du Varför kan matcha hans tredje, eller försvara honom i den tredje, Harden och raketer om det finns, vid denna tidpunkt helt förlora, eftersom raketen ligan laget med mest trepunkts skott, träffsäkerhet och anti tredjedel mår bra. för det andra, hökarna att ta ett bra spel före och efter marknaden vänder uppåt, Hawks brist på höjden är en nackdel, speciellt i mycket dåligt studsade, ranking 27 i ligan och ligan i offensiva returer rad 30.

Även raketen ingen Howard (microblogging), men Terrence – Jones kom tillbaka in i raketen är fortfarande mycket bra ” det sista är att spela och örnarna måste kunna bryta igenom, vilket leder honom att foul, och när Harden inte är närvarande, kommer detta ansvar att falla Beverly och John Terry i kroppen,Senaste Nike Skor Försäljning när Terry hade de första 6 3-0 raketer, raket Terence retur efter start 8-1, så de två män på raketen mycket, mycket kritisk. ‘Zhang vägledning fortfarande tror att Rockets har möjlighet att vinna ‘, men ärligt talat, efter Harden inte spela, örnarna upptar en stor fördel, men basket är rund, i slutändan Rockets kan spela in vad vi får se. Om Rockets kan bita spela, kommer spelet att bli mycket bra Men om för mycket bakom, är jag rädd att spelet kommer att bli ett slöseri med tid. ‘

nyheter riddare bort till Hawks

nyheter riddare bort till Hawks, de så småningom förlorade mot motståndare 101-109, i det här spelet, Senaste Nike Skor Försäljning den berömda basket kommentatorn Wang Meng (microblogg) gäst RUTHERFORD kommenterade på spelet – på fältet spel, James valde vapenvila, medan Atlanta kommentator på flera omdömen LeBron frånvaro tillbringade också några av de negativa kommentarerna med en färg som LeBron minor skador åsidosatta några ‘hycklande’ smak, som Wang Meng sade också i översynen: ‘Atlanta bedömare tror att så länge vi kan gå, kan vi spela, och James missade när de väljer, vilket naturligtvis är motiverad, men kungen av Aram kommentator står hem fans synvinkel att säga, om en spelare verkligen skadad örn de får inte vara så att säga ‘Även LeBron inte spelar fältet。

men de saker han fortfarande fram, det finns röster som ifrågasätter före LeBron Air Jordan Six Herr Skor negativ inställning till spelet, som Wang Meng i kommentaren sade :.’ James och Kobe Bryant och Durant är inte en typ av spelare, förlorade Bryant fem mål, vi kommer att fortsätta att välja skottet, Du Lan Too, mår dåligt, kommer att hålla att gå och rösta, men James är inte samma sak, om missar några bollar, kommer skottet tveka, och det är där han behöver stärkas. ‘I detta Knight laget, Carrefour (mikro Bo) vände tillbaka till potten, Wang Meng sade i denna översyn Carrefour framtida val: ‘Om du tittar från en persons värde proposition bör Carrefour lämna Cleveland, Cavaliers satte upp de tre stora, men Carrefour: s roll och värmen Bosh (microblogg) era, som i det taktiska läget och James kan Dwyane Wade (microblogg) inte jämföras, oberoende av kul- eller interventions taktik är Carrefour i Knight roll oklart. han bör välja ett lag kan spela till sina starka sidor, för att kunna avgöra vem som äger ett team ‘i de passiva Kommentarer Knight, Kommentarer Wang Meng sade :.’ Knight det finns ett akut behov av ett system för att stödja, även vad folk missade, men systemet i laget kommer att kunna fungera, men nu lagets spelstil var lite monotont, allt en person behöver ha anstiftat attacken, en person att slutföra.

‘på tal om tyg Special gradvis förlorar kontrollen över riddaren, Wang Meng sade: ‘I själva verket coaching ett lag har en superstjärna mycket svårt,Nike AIR Force mycket ofta strategin är å ena sidan, spelarna inom utförandet är å andra sidan mycket ofta tränare behov och stjärnspelare att spela tillsammans för att diskutera vilken typ av taktik, ‘Knight ultimata nederlaget i kommentaren spelet, sade Wang Meng :.’ Owen personliga förmåga är mycket stark, men hela spelet, det var bara en person kan ge Owen Eagles försvar tillverkning hot och Eagles kollektiv attack jämfört med en persons förmåga Owen är fortfarande svårt och övergripande brottas.

NBA defensiv sinnade filosofi: Adelaide frigörelse Duncan Heat bänkpress

2049 Air Max TN n3374 I3374_LRG
Nike Air Max TN I Vit/Gul Herr Skor

Lycklig familj alla liknande, är varje olycklig familj olycklig. Ta denna mening. Den här gången, NBA stor anfallande laget, har en liknande rutin: trepunkts skytten öppnade utrymmet ring ut, bollen allsmäktig skapare att gå, börja locka skärmar attack, för att hitta gapet defensiv, rollspelare för att hitta öppna skott slump, plötsligt, pilar. Och bra defensiva laget, var väsentligt annorlunda. De första åren är stor försvar det finns ett mönster: en stor Senaste Nike Skor Försäljning jätte sitter Road, kringutrustning, finns det starka anti-singel lås, i kombination med flexibel limfria boll försvar orm oljepåfyllningsutrymme, perfekt det! Ligan i en sådan kamp array, så att insidan av gigantiska slump tio miljoner årslön, tillräckligt för att pissa all-star omkrets spelare. Men ibland finns det 2012 – 13 år Miami Heat center sätter ingen formation kommer andra lag ser torr, inte att efterlikna – den genomsnittliga personens kropp, att bära underkläder Victoria Secret-modellen, är det för att göra narr av. Men de senaste tre finaler i 2015, satte Golden State Warriors fem små lineup att vinna naturligtvis världen uppmuntras: bollen ur försvaret förutom Jones, kan de positiva soldaterna gör, men också att vinna den! 2015-16 säsongen hittills, sporrar förlorade 93,9 poäng per 100 ägodelar, detta försvar är inte bara den första, eller historien om ligan första laget ännu. I allmänhet Spurs blåst denna dag och ålder, de flesta standard defensiva tänkande.

Philadelphia 76ers i 2012 efter åtta svarta tjurar, Philadelphia coach Collins sade: ‘Den andra sidan i straffområdet slog den högsta andelen i den mest dödliga trepunkts linje, så vi blockerat trepunkts linje och straffområdet, försök att låta motståndaren hit ! avståndet ‘sporrar i avståndet, det försvars allmänhet, men sporrarna motståndare per spel skjuter endast 23 procent i tre-punkts linje, som är ligan, (och den andra är Warriors, på trottoaren tre pekare detta, de sinnen). Samtidigt sporrar höll motståndarna skjuter inom en meter från korgen, skytte endast 56%, är detta den bästa ligan. Dessutom, sporrar ha den första 80% av returer av hela NBA, och tredje i ligan i frikast / shoot förhållande av Air Jordan Six Herr Skor 16%. Anti-tredjedelar innan Warriors bundna till ligan två studsar efter korgen och efter försvar i ligan, skjuta upp lämpligt avstånd, är detta Spurs försvar. Särskilda initiativ är: Spurs Duncan höll alltid en eller två personer närvarande Aldridge, se till att det finns en målvakt runt korgen. Den defensiva strategi, Leonard Green och skydd av trepunkts linje, Duncan och LaMarcus Aldridge varandra när som helst ventilations rösterna för att skydda korgen, med rotationer i fjärran eller fylla platserna att ta itu med. Specifika rutiner är följande: Spurs börjar rutin, starka sida, kontroll över området, lämpligen åtdragna utrymme, men den svaga sidan, av Greene och Leonard död-punktslinjen. Håll. På avstånd kan du lämpligen göra ett kast, trepunkts linje eller begränsas så mycket som möjligt att inte rotera något sätt. Men Spurs bänk, och en rutin: när den inte Aldridge eller Duncan, Spurs försvar genom andra takt. Så det kommer att bli en liknande attack på bollen: den här gången är det beroende av rotation: till exempel Danny – Green. Spurs i pole vinge, är Leonard ansvarig för trycket och avskurna Green ansvarar för komprimering utrymme. Leonard är ansvariga för förstörelsen, ansvarig för Green pasta. Leonard verkade Pippen är Green liknande Battier. Duncan och inte i Aldridge, grön Guzhe tredjedelar linjesidan, sida att krympa korgen. Till viss del är han den mest underskattade av allt-Spurs försvarare. Titta: fläckas hans lagkamrater, var han tvungen att ge upp hörnet, har det varit skydd av straffområdet. Naturligtvis, sa jag innan: – Tim Duncan här säsongen 8,9 returer efter begränsning 2,2 per 36 minuter. Andra karriär hög 90 defensiva effektivitet. Per 100 ägodelar defensiva bidrag på upp till 5,9 ligan. Hans motståndare är motståndare skjuter mindre än 40%. Aldridge på grund av ankomsten av den offensiva börda Duncan bort, så han kan äntligen ägna försvar. Dessutom intervallet hans defensiva stora, ofta kommer trepunkts linje. Om du har huk straffområdet, studsade och sköt-blockerande siffror, men också skrämmande. Men det spelar ingen roll, i alla fall, jag kommer inte att ge honom ligans defensiva spelare of the Year. Spurs denna idé har du förmodligen tänkte hålla straffområdet med en jätte, trepunkts linje så att periferin av hans lagkamrater låst och kraft skott från motståndare – tidigare Indiana Pacers, är att göra det. Problemet är nu Pacers inte har stämpeln av sin dag jätte Luo Yi – Hibbert, men också en sådan kamp det? Det är där den största överraskningen den här säsongen – förlora Hibbert, väst och Scola inne efter en hel fem Pacers faktiskt spela försvar i ligan. De varje rad i startfältet är: 191 cm George – Hill, 191 cm Monta – Ellis, 198 cm CJ Miles, Paul 206 cm – 211 cm och George EMC – Maxin Ni – fyra utanför, en intercom. Hur du gör det? Först av allt, de Pacers kollektiva inte högt, så locket gjorde också värre: ligans fjärde värst, med en defensiv rebound hastighet är tjugo NBA.

De skyddar restriktionsområdet, är det inte så bra. – Emellertid är de Pacers motståndare träff av 44%, en tredjedel hastigheten av 34% per Nike AIR Force motståndare gjort 17 omsättningar. Hur göra? Om Spurs försvar är tyngdpunkten skyddade området – området med trepunkts linje – då fokus för Pacers i kontrollera bollen. Deras lilla lineup, så den positiva aktiva, alla tryck på bollen, skär ut alla passerande körfält är alla okej en repa. När motståndaren att bryta igenom till restriktionsområdet, passerar det längs vägen inringning, kompressionsutrymmet. Detta betyder: inte låta dig bekvämt passera, du verkligen vill göra singlar, vardagligt, men till korgen, attackera vi, i alla fall, är du inte lätt att passera, kan du inte skicka en bekväm flytta upp bollen. George och Reggie Maxin Ni är defensiva, att inte tala om. I denna underbara rutin, avlossade en konsekvent försvar av Monta – Ellis uppståndelse. Ellis hade korta armar, mat täcka, kärlek spel försvar, lätt ur position, är ett stort problem, men nu, Pacers coach Vogel bästa sätt, vilket gör att Ellis alla händer, motståndaren attackerar bollen, ur position, då i alla fall, kan motståndaren inte passera, sedan plötsligt till begränsat område, ett lag gör det. På det hela taget, Vogel tränare förstå den verkliga innebörden av denna tid: alla vet att dessa dagar, alla attackerar korgen och tre-pekare, men båda behöver en bra pass, flexibel försvar mot angrepp strypt passet, inte jättarna kan också lägga den defensiva ah! En typisk Pacers defensiva rutiner: varje spelare skär passerande körfält, passerar förnekande av det: du kan spela din egen boll, men du är inte passerar. När en rival att bryta den? Det snabbare än attacken, sköts till döds hittills. Denna rutin, verkligen lätt att förlora returer efter att ha upplevt upprepad punktering flera hastigheter snitt kommer att vara trött, men för de flesta lag, för att vara effektiv – en liten lineup försvar märkta som sådana, mycket stort. Säga en sak: Paul – George den här säsongen, och pressas genom den defensiva trycket på bollen tappade än två år sedan. Men också förståeligt. Först hans skada, är åtgärden inte är för stor. För det andra, han var tvungen att stanna fysiskt stödja offensiven slutet. För det tredje var han ansvarig för offensiva returer efter cruising att stänga den – som säger i morgon. Sedan den här säsongen de största underverk: Miami Heat här säsongen på fjärde plats i ligan i defensiva effektivitet hittills. Defensiv effektivitet förra säsongen, ligan 21. – Självklart skulle du säga: värme från Whiteside blockerade skott per match sedan 4,5 cap ah! – Faktiskt. Men inte riktigt. Termisk tidigare försvar, vi alla vet, som kallas giljotinen typ: flamma innanför straffområdet, bollen handler om attacken. Dåligt, värme mot Pacers och Spurs dessa år har vi sett: attack faktiskt glad, men läcka tredjedel, förlorade inom returer. 2014 finalerna, sporrar tre-pekare från början till slut, borsta alla släppa in. Den här säsongen är det? Hot defensiva rutiner kan sammanfattas på följande sätt: först, inte inne i tiger ur sitt hål, för att skrämma folk med, bänk, desperat attack. Rainbow kväll. Först anti-expansion team, divisionerna på egen hand, om motståndaren penetration straffområdet, nästan ingen attack, men tre kommer att tjäna två delvis komprimering utrymme, inte låta dig få alltför bekväm, resten, för att se Whiteside av . Whiteside täcker 4,5 per match, och han är nära korgen, motståndare attackera korgen träffsäkerhet på endast 42%. Detta är en stor avskräckande. Underbart när motståndaren står på frikast linjen, kommer Whiteside gå ut på patrull, och dinglande, inte låta motståndaren har möjlighet att enkelt skjuta vakten, så hans lagkamrater att fylla platserna. Med Whiteside bakom Akira, andra perifera värme vågar våldsamma försvar – och ändå, Whiteside gjorde en syndabock på baksidan av det. – naturligtvis inte sagt att Whiteside är den perfekta försvarare. Han äter lätt Akira, felaktig kontroll foul, fästes spela motståndaren kommer att förlora kontrollen. Dessutom, för att hans förmåga att skydda huvud korgen. Till exempel när Cavaliers spelat denna rutin, Moz Cove i fjärran bollen första reaktion Whiteside inte fylla platserna, men reträtten, beredskap genombrott – resultatet av en omröstning Moz Cove. Alltså: den Whiteside när de förekommer, var 100 varv värme förlorade 103 poäng. När den inte Whiteside, värmeförlusten per 92 100 rundor. Whiteside är inte hård nog – han har redan börjat värma upp skede av laget – och det varma bänk försvar, alltför hård. Det är vad de verkligen hemskt, försummade rum. Och Spurs, i syfte att skydda värmen börjar tredje låshus + ville främst stabilitet. Bänken är extremt hård. Secret vapen säsongens rookie Vegas Atlantis – Winslow. Han helt enkelt Miami Iguodala, mångsidig försvarare, kan en person störa en hel defensiva sidan av den andra sidan. När White end, det är en av de förändringar som defensiv stil hot. Tidigare de lät Whiteside kontrollera area, omkrets tryck, en gång Whiteside slut, värmen låt Luol – Deng gå emot den stora power forward Chris Bosh att spela i mitten, följt av Mike Roberts Bosh + + Whiteside Quick strejk trio på scenen, beroende på hastighet för att undertrycka. Eller annorlunda uttryckt, höger: Miami Heat: s försvarsstrategi, är en dålig version av Spurs startuppställningen (begränsad och kontrollerad trepunkts linje), den andra lineup ändra fattig man Walker (bollkontroll, slåss aggressivt). En typisk varm Defensive Andra Lag: Mike Roberts inblandade i attacken på bollen, Grön komprimeringsutrymme. Naturligtvis, värm försvar, börjar byggandet i pressen Whiteside, kommer det att maximera sin roll på grundval av bänken av Winslow och Mike Roberts sopa ner tyngdpunkten överallt. Vid närmare eftertanke, är innebörden ganska svältlöner – plus i år, totalt Whiteside kommer att gå därifrån med $ 1.750.000 lön förra året, den här säsongen Bosh spelar denna månads pengar, Winslow tjänade 2.480.000 i år. Men ändå är Winslow nytt, det finns ett par år bra press, Whiteside skojs skull: han hade sett den lilla Jordan tog en fyraårig 87 miljoner i sommar, han visste mer än täcka ett tak, en multi-ta returer, 2016 sommarkontrakt mer attraktiva. – Pat Riley och coach Erik Spoelstra också förstå Erskine Tel: Ung man dra nytta av billig kraft där, med den första Kill prata om det. – nystartade företag är så pressas de unga anställda. Ovan från offentlig nummer: lokal (zhangjiawei_1983) Zhang Jiawei skriv Varning: RUTHERFORD postat den här artikeln för mer information om överföringsändamål, betyder inte att vi är överens med sina åsikter eller bekräfta beskrivningen

kommer att möta Warriors idag

502 Nike wgpp201 ICPX201_LRG
Nike Elastico Finale II Apelsin Herr Fotboll Skor

kommer att möta Warriors idag Senaste Nike Skor Försäljning solen hemma, Tencent front panel av experter rapporterade att Zhang Weiping (microblogging), Djupt Warriors omklädningsrummet innan matchen för de flesta användarna rapporterar Zhang vägledning direktsändning samtidigt, non-stop transfer Curry Zhang guide bakom en kuliss, Zhang tror Warriors och ledning av solen är en krigare kamp tillbaka. Zhang styrkropp i Warriors omklädningsrummet, står framför Curry och Thompson garderob täckning, först introducerade han de stora höjdpunkterna i dagens match, ‘Warriors från solen dagens spel kommer att vara mycket attraktiv, eftersom båda sidor spelar liten boll det finns många bra vakter, som Golden state Warriors har sju vakter, inklusive kärnan, inklusive vakten och skytte vakt, och Phoenix Suns har åtta vakter, två lag totalt 15 vakt Dragic och Brian Durso ger också ‘sprut brödernas hel del problem.

‘vid denna tid, kom biblioteket till omklädningsrummet för att göra de sista förberedelserna innan matchen, såg jag honom klädd i en träningsoverall bakom en kontinuerlig shuttle Zhang guide, blev Zhang bakgrunds vägledning, Zhang guide också intressant att berätta lite Curry åtgärder i omklädningsrummet, och sedan fortsatte han analyserade ‘Warriors här säsongen, Air Jordan Six Herr Skor spelade mycket bra, men på senare tid de två raka set, men idag eller rygg mot rygg, mitt emot solen, men bara vunnit två matcher, men också rygg mot rygg, sista gången de två lagen spelat mot hemmet i solen, solen också vann, Curry var det spelet Alternativet till en trippel-dubbel 28 poäng, 10 assist och 10 omsättningar, så biblioteket idag för att få tillbaka hem i ansiktet, men också ta fart för att komma tillbaka, eftersom Warriors start på säsongen fart nyligen två raka set i dag kan drivkraften vändas, kommer det att bli ett stort test för dem.

‘Warriors förlorade mot tjurarna och hade en Nike AIR Force serie av jazz, förlorade två raka samtidigt förlorade första plats i ligan. Och solen har besegrat Wizards och tjurar, vann två raka moral Masamori. Enligt Zhang introducerade vägledning, kommer spelet att bli en passionerad utbyte som krig, och scenen kommer att bli mycket trevligt.

2014 Spanien VM män basket semifinalen andra kriget

2014 Spanien VM män basket semifinalen andra kriget, Serbien seger över Frankrike i finalen. Erinrar VM basketmatch 8 4 i den övre halvan av dagen, det fanns två ‘tragedi’ i ‘- den serbiska laget till 28 poäng i Oita fördel av Brasilien, det franska laget 13 poäng fördel ur värden och vinna stort hot Spanien. dessa fyra lag är i grupp a, vilket är när VM drar på erkända ‘grupp av död’, fyra lag med Egypten och Iran, två ‘läsa tillsammans.’ de var alla rundade ut Top 8 och står för hälften av den totala kvoten, men också stark cirkel 8 ‘övre halvan’ av det totala antalet platser, fann de starka bärkraft riktiga ‘Battle Royale’ slutliga utbyggnaden mellan dessa fyra lag, och Spanien till gruppspelet och när 816 matcher i 6 bollar välmående stat har ansetts vara den största rival Wei Mian USA laget, kanske till och med vinna över den amerikanska laget är fortfarande Brasilien styrka verkar Nike AIR Force mindre än Spanien, men också scenen seger gruppen över Frankrike och Serbien.

på den tiden inträffade den enda frågan mellan Frankrike och Serbien, eftersom de förlitar sig på denna grupp match innan visselpipan är alltför känsligt 1,1 sekunder när domaren visslade, det franska laget vinner fria kast. vem skulle ha trott, Har tre NBA center Pau Gasol bröder och ibaka (microblogging) Spanien, har också tre NBA centrum Split, Nene och Anderson Varejao Brasilien, föll till färgen lika bra som deras motståndare vid foten av Brasilien i gruppspelet gång 81-73 vinna Serbien, som leder så många som 16 poäng i första halvlek, Spanien mer än 64-88 vinna över någon Parker (microblogg) i Frankrike. sk ‘Group of Death’ den ursprungliga ‘död’ smak är full av så många okända och grym. FIBA vid tidpunkten för dragningen, efter att ha varit medveten om lagen i grupp a är alltför koncentrerad, men att de inte förvänta sig fyra grupp a lag kan rundade ut Top 8 och deras ‘design’ bra amerikansk spanska kamp script slits i stycken. FIBA omstrukturering i år utanför VM namn till ‘World Air Jordan Six Herr Skor Cup’, konkurrens systemet har blivit USA: s ‘fotboll’, två de två stora allianser som de flesta områden kommer inte uppfyller tills den slutliga, men till skillnad från tidigare cross-knockout i omspel kommer att bli.

betyder detta att dragningen hade identifierats innan den slutliga brutal ‘Battle Royale’ oundviklig, en grupp av rädsla för döden Grupp semifinalen match har kommit till Frankrike och Serbien, nästan på samma sätt för att slå den inre kanten starkare än sina motståndare Senaste Nike Skor Försäljning populära – de har alla en vildsint vakt sticker ut: den unga franska lagets nr 4 Wuaiteer (T. Huertel), gjorde 13 poäng och 4 assist; Serbien är stjärnan i främsta Teodosic ändrade han de första lågton, den första halv gjorde 16 poäng, gjorde 23 poäng och 4 assist, om inte Serbien ledde 30 poäng eller mer, kan Special Olympics också få fler poäng de har två modiga inne Konkurrerande kött: affären i Frankrikes minister är en föga känd 12 Goebel (R. Gobert), den kuli centrum innan man kan avgöra den övergripande situationen, förlita sig på en dunk (microblogg) gjorde 2 poäng, gjorde fem poäng, men som en dominerande centrum, som tar nästa 13 returer, varvid 4 returer, Goebel och rotation är Lowell centrum 7 (J. Lauvergne), han hade fyra punkter, men studsar 10, främre 3. I Serbien, såsom roll som Europeiska all-star allround, nr 8 Bjelica (N. Bjelica), hans höjd till 2,09 meter, den största anti Cavaliers center Anderson Varejao, tog åtta returer och offer hans attack, bara åtta poäng, hans kamrat var inne i laget hade gjort mål först i den 13: e center Ladulicha (M. Raduljica), även om han blev Brasiliens första mål inne i inneslutningen, men han har också han gjorde 10 poäng och 4 returer. De har en magisk avgörande siffra: det franska laget är inte lång gamla centrum Dior, även om han är högsta prioritet för det spanska laget försvar, men med tanke på bröderna Gasol, som vandrar på ett flexibelt och omfattande skytte gjorde 15 poäng, varav tre tre-pekare, tre assist och även för hans lagkamrater, den serbiska laget är unga stjärnor i framtiden Bogdanovich, han gömmer sig i ett halvt år efter utbrottet av den andra halvan, vinna 12 minuter, och kastas in i en rekord Darling avlägsna pekare i det fjärde kvartalet. Semifinalen tre första kvartalen har Serbien varit en stor ledning, det fjärde kvartalet trots drastiska förändringar, Frankrike omedelbart finna offensiv touch, när 5 minuter 24 sekunder kvar i spelet, slog tre utanför Fournier, Frankrike spelas med en tredjedel av regnet 15-4 klimax, och jagar poängen 61-65. 57 sekunder kvar i spelet, Hull Patel slog Frankrike den här delen av den åttonde tre-pekare, kommer de att jaga poängen 79-82. Konkurrensen värms upp efter korgen lyckades Nenad Krstic, Hull Patel fyra fria kast i den sista straff inte går till spillo chans punkter jaga, Serbien tog rebound, Frankrike att trassla taktik, Serbien äntligen fria kast för att försegla segern. Denna artikel från ‘Basket Herald’ redaktör Su Qun (microblogg) enskilda mikro-channel offentliga kontot ‘Su Qun’ micro signal är suqunbasketball välkomnade tvådimensionell kod scanning, lyssna på ‘Su Qun’ mikro-kanal offentliga kontot, första gången tillgång till de mest professionell, de mest exklusiva skarpa kommentarer.

Emmanuel Mudiay till CBA, gjorde historia

Emmanuel Mudiay till CBA, gjorde historia. Innan han undertecknade med Guangdong tigrarna, kom han till CBA: s mest erfarna utländskt bistånd. I synnerhet före den sista NBA lockout, om inte JR Smith, Wilson Chandler, kom Brooks kortfattat Kina spelat dem, de flesta skulle överväga CBA spelare har tillbringat höjdpunkten av sin karriär i NBA eller denna allians samlar världens bästa spelare i talang har varit svårt att få en önskvärd kontrakt. För dem är CBA ett rimligt val, kanske på tillväxtkraft forsande varje dag är svårt för dem att spela NBA världen, men de ger tillräckligt med talang och förmåga att höja CBA laget. Så för varje CBA laget, det viktigaste är sommaren för att hitta utländskt bistånd. Varje lag i valet av utländskt bistånd, bara för att Nike AIR Force se talang, förmågan att se, men också titta på erfarenhet. Utländskt bistånd från det ögonblick att gå med i CBA, han ser fram emot att bli kärnan i laget och en ledare, ser fram emot att det mest kritiska ögonblicket kunde komma ut att vända. Eftersom rollen av utländskt bistånd är alltför kritisk, så mer och mer benägna att välja laget spelade i CBA och förmågan och nivå visat utländskt bistånd.

Vad de kan göra på planen, laget vet, CBA: s förmåga att anpassa sig till livet på deras närvaro, visste laget det. Ibland erfarenhet är stridsduglighet. Emanuel ankomst skriva ett nytt kapitel i historien om CBA utländskt bistånd. I amerikanska medier förutspådde, är han en av de bästa NBA valomgången kandidater 2015, 18 år gammal, 1,96 meter hög point guard, enastående atletiska, är särskilt bra paus och kamrater är betydligt starkare jämfört med många. Effekterna av korgen är hans viktigaste sätten att göra mål, Höger kan hålla bollen paus, men efter pausen för att locka försvar kunde rensa hans lagkamrater skickade assist. Naturligtvis måste han också att göra framsteg, långväga skytte är inte den starka punkten är de amerikanska medierna så förutspådde sin karriär: ‘Om du kan träna bra i skott, skulle han bli den andra Westbrook, om inte, kommer han Senaste Nike Skor Försäljning att bli den första två Tyreke Evans. ‘han är ung, hans karriär full av möjligheter, valde han att komma till Kina. Hearing denna nyhet, Marbury (microblogging) i mikro-Bo skrev: ‘För den kinesiska basket, är detta en bra sak, och jag tror att det kommer att fortsätta att utveckla denna marknad, så att fler människor se här potential, vi kommer att vara redo för honom. ‘Marbury hade tänkt, om hans son spela basket, och att hans karriär bör börja med Kina, kände han på marknaden måste vänta tills att tiden är mogen för detta land basket vissa framsteg har blivit världens högsta ligan, kommer det att vara utgångspunkten för många ungdomar som växer upp i denna erfarenhet är nästa steg, vi är redo för NBA. Tydligen vad som hände hastighet snabbare än han trott hade han inbillade saker har hänt, en pojke geni innan NBA valde CBA. För CBA, är denna historia. För Emmanuel Mudiay, är detta en stor utmaning i livet, CBA finns det alltför många förändringar och anpassa väntade på honom. Först, naturligtvis basket. Kinesisk basket och han var bekant med spelet annorlunda. Utanför den mänskliga faktorn tas bort, är inte lätt att vilja rundade ut insidan CBA försvaret där inga defensiva tre sekunder. Även om omfattningen av matchen mot CBA inte lika bra som NBA, CBA krav på utländskt bistånd kan aldrig lägre än spela NBA. Eftersom det inte finns någon officiell tillfälligt, är CBA raka matcher lång tid för 18-åriga kroppen, är det inte lätt att bära. Och CBA för fysisk kontakt, av den dom som graden av skalan med plats, tid och brottsbekämpande personal förändringar för den ursprungliga bilden är inte så bra för Mudi Ai Detta blir ingen liten utmaning.

Kan vara den viktigaste utmaningen är inte på planen, men i livet för att anpassa sig till olika livsmiljöer, olika språk, olika kulturer, olika livsmedel att vara för en 18-åringar som bor i ett främmande land i sex månader eller så en större livet förändras. Livet kommer alltid först, långt före basket. Inför alla dessa utmaningar, det finns två möjliga, eller de slog dem oöverstigliga. För Mudi Ai, är detta Air Jordan Six Herr Skor en stor förändring i livet är också en viktig möjlighet för tillväxt. För Guangdong, är detta ett drag riskabelt drag. För CBA, är detta en viktig historia värt att skriva om, och återigen bekräftar potentialen och utvecklingsnivå alliansen. Mudi Ai till CBA har gjort historia och historia på vilket sätt kommer att bli ihåg, vi får se.

NBA matchdag idag anycast Knight VS Milwaukee

‘NBA matchdag’ idag anycast Knight VS Milwaukee, den berömda basket expert Yang Yi (microblogging) gäst Tencent, visar spelet. Yang Yi anser att LeBron – James Cavaliers tränare David – Blatter komponenter i åtanke, Carey – Owen, Kevin Love (microblogg) summan av de två, också utsatt han Carrefour (mikro Bo) real höjd. Yang Yi anser också att Bucks brev bror Yang Nice –  har All-Star potential, mallen är Kevin – Durant. Air Jordan Six Herr Skor ‘Det kan ses i enlighet med den nuvarande rotation Knight fall Blatter stort förtroende för James.

James, lät han en man med fyra rollspelare kvar i fältet för att spela, laget spelade också bra. James öde, lät han Owen och Carrefour att bo i området kan ses i James komponent Blatter åtanke – James Love och musik gör en person till två personer med Owen, ‘sade Yang Yi. ‘James hade denna förmåga, en fristående man efter att han gått med riddarna, måste du ge honom med Iman – Hong Porter, JR Smith och Kevin – Carrefour så att folk kan skjuta treor av’ Young yi fortsatte. I dagens spel, Cavaliers första rotations när Owen släpps vila, så att James spelat med. Under James ledde Cavaliers attack verkar mycket lager. ‘Carrefour faktiska Senaste Nike Skor Försäljning höjd på endast 204 cm kan se ut, är spännvidd inte tillräckligt. Vissa människor kan säga, på den officiella hemsidan data är Carrefour 208 cm lång och uppenbarligen, varför du är här, det blir 204 cm. höjd officiella uppgifter, i själva verket, eftersom Carrefour lång nog, blev en del av vattnet han ofta lagets defensiva sårbarhet, men lyckligtvis står bredvid BLOMSTJÄLK Murphy – till mozgov, hjälpa honom att fylla hålet ‘Yang. Yi sade. ‘Idag bokstäver Columbia kropp är inget problem, det vill säga – Jia Sen Kidd hade sitt genombrott bokstäver colombianska betydande framsteg den här säsongen, har en viss förmåga att passera kontrollen för att förbättra, möjligheten att ha ett genombrott framsteg, har blivit kärnan i bockarna.

en av spelarna som han har vuxit till en all-star potential, eftersom fysisk talang där ute, han mall är Kevin – Durant Om brevet bror vill spela point guard, skulle han ha övat hans pass kontrollförmåga. ‘sade Yang Yi. ‘Durant innan NBA, eller att hans karriär för några år sedan, är relativt exakt hans skytte. Senare, efter flera år av utveckling för Nike AIR Force att förbättra sin förmåga att passera kontrollen nu höjas. Spela i NBA, då en ung man kan mot kroppen,. Durant är desto mer den senare delen av sin karriär, desto större är behovet grundläggande färdigheter för att ständigt förbättra sina grundläggande kunskaper, för att få framgång i dag. ‘sade Yang Yi.

LeBron – James hade slutat en fyraårig karriär i Miami

LeBron – James hade slutat en fyraårig karriär i Miami, tillbaka till drömmen ställe att börja – Cleveland Cavaliers. Tencent front panel av experter rapporterade att Zhang Weiping (microblogg) för att gå hem för att göra en omfattande analys av James Zhang James liknas att styra den första domino, vilket innebär att James Wong leder NBA i sommar, en fri marknad. Dessutom Zhang guida nu tror Knight potential är ännu starkare än värmen av året, återsändande av Nike AIR Force James Knight revolutionerade den östra delen av mönstret. ‘James är som den första domino Biduominuo, här ett fall, den fria marknaden på hela kedjereaktion började.

‘ Zhang guide levande metafor road, ‘James kom tillbaka till sin hemstad, i själva verket Gud Cleveland laget är mycket gynnad, vann tre mästare fyra år, även om det finns parallella mästare Bennett, men som Carey – Owen har varit en all-star i år, är också ganska bra mästare Wiggins, Kevin Love (microblogg) det är också möjligt att gå till Knight ‘riddare av den obegränsade potential’ fyra mästare kombination’, jagar Kevin också på den fria marknaden – Carrefour, då de jämförs med den tidigare Miami Heat tre stora, är en stark eller svag den ? Zhang uttryckte denna vägledning knight potential är större än Heat tre stora ‘Om allt detta ske, då jätten riddare och värmen tre stora jämfört åtminstone inte illa, eftersom dessa människor är Senaste Nike Skor Försäljning alla riddare i när pjäsen, och som Wade (microblogg) fysisk skada har varit på tillbakagång, och Chris Bosh (microblogg) att åter ändra spelstil, så potentialen riddaren starkare än Heat, så sätter mönstret för östra ändrade inte längre Heat Pacers öster två enda stor, men blev en riddare itu med alla i laget. ‘efter James lämnade Miami Heat, Chris Bosh – Miami Heat slutföras snabbt och maximal lön kontrakt, Zhang guide till Morey sa med ett leende på taket’, säger James, en sida meddelade han lämnade en raket Bosh inte gick omedelbart för att slutföra den maximala lönen kontrakt med värmen, Rockets liktydigt med ‘ett såll’, eftersom de först sätta Asik och Lin Shuhao (microblogg) nästan ‘ge bort ‘det vill frigöra locket utrymme att underteckna Yue Boshi, men inte gå Bosh, Anthony lämnade Knicks, Mavericks gick också till hög vacker, så fans skratta åt Morey’ att vara på taket av’.

‘för Lin Shuhao Lakers vände sig till frågan Zhang guide sa att det skulle öka betyg Lakers ‘Lakers inhemska fans fortfarande väldigt, väldigt mycket, men eftersom den skadade Kobe Bryant, Air Jordan Six Herr Skor Lakers nu spela mycket dålig, och nu Kobe Bryant skada plus Lin Shuhao att ansluta sig till Lakers för betyg är en stor garant ‘tidigare har Zhang guide också kommenterade att Lakers Lin Shuhao utsikterna beror på två aspekter, en spela Lakers ny tränare vad taktik, och andra – Kobe Bryant attityd. NBA offseason fri marknad är fortfarande mycket aktiv, Tencent rapporterade att gruppen kommer att fortsätta att fokusera på framsidan, och första gången att göra en grundlig professionell analys, så håll ögonen öppna!

Yang Yi (microblogging) comenzar dos semanas

Nike-Air-Max-LTD-4-Men_s-Running-Shoe-Black-White-Red
NIKE AIR MAX LTD 4 HOMBRE RUNNING ZAPATOS NEGRO BLANCO ROJO

Yang Yi (microblogging) comenzar dos semanas después de la columna, los Rockets de Houston 8-1, el segundo más alto en el oeste, justo detrás de los Grizzlies 9-1; puntos perdidos, con un promedio de casi 103 puntos de la temporada pasada de línea recta 91,6 puntos es algo más que los Grizzlies, limitarse mutuamente tasa de aciertos (41,3%) y el tiro de tres puntos (29,3%), aunque en la liga primera; nueve tribunales están llenos margen de victoria de 10 puntos. Tales como la defensa de escoria temporada pasada, ha sido criticado mucho cohete después de perder Parsons, Lin Shuhao (microblogging) dos principales punto de ataque, cómo llevar a cabo el cambio operado? La ciencia espacial secreto, ¿qué es? Al comienzo de la charla, me gustaría citar la famosa cita de Popovich – este es el baloncesto, no es ciencia de cohetes. En la cancha de baloncesto, no tan misteriosos elementos científicos. Cuando se pierde Parsons y Lin Shuhao dos puntos principales de ataque para el verano, los Rockets jugaron este disco y sorprendido cuando, por favor, preste atención a que el oponente ya que los Rockets nueve partidos, que son: los Lakers (el récord actual de 8 victorias y 1 negativo), Jazz (4 victorias y 7 pérdidas), Celtics (3 victorias y 5 pérdidas), 76 (0 victorias y 9 pérdidas, perdieron NIKE FREE RUN ante los Rockets dos juegos), Minnesota (2 victorias y 7 pérdidas), Miami (5-4 negativo), Spurs (5 victorias y 4 derrotas, cuando Duncan y Manu Ginobili conectó un cohete tregua) y los Warriors (7-2, cohete única derrota del oponente).

Siendo realistas, los Rockets vencieron a las manos, sólo el calor y el equipo de los Spurs para las segundas fases, la batalla Spurs porque los dos tregua de mando, como prueba difícil. Cohetes registro general es de 27 victorias y todos los oponentes de los 46 negativos, todos los equipos NIKE FREE RUN ZAPATOS NEGRO en el Oeste es el mejor comienzo de una carrera. Hasta el momento, los Rockets jugaron la victoria más bella, derrotar a los Heat de Miami en esa guerra. Compararon 108 a 91 la victoria de distancia a 17 puntos, disparando 51,5% al ​​46% de los accesos arrojados a 17 tiros de tres puntos. En esa guerra, las características ofensivas de los Rockets esta temporada se ha demostrado más claramente – Parsons y Lin Shuhao son dos excelentes punto de partida del ataque, pero debido a la gran avance y crean oportunidades para su propia capacidad, después de la bola ellos tienden a considerar sus oportunidades ofensivas. Por el contrario, Trevor Ariza, La Nicholas griega Papa, para reemplazar al lesionado Terence Jones Motel Yunus lituanos son jugador de equipo más puro. Rara vez driblar, rara vez parando en la mano, no hay posibilidad de una vez antes, transferir inmediatamente. Por lo tanto cohete que la guerra, el juego ofensivo para llenar el vacío, tres lluvia. También se destacan los momentos de cohetes en el comienzo de la temporada. Pero también debe admitir que la guerra es muy fortuita. Miami es el cohete hasta ahora todos los oponentes dentro del equipo más débil, y luego Haslem y Birdman Anderson se baja por lesión, en posición de ataque completamente incapaz de dejar de Howard (microblogging). Con el fin de detener cohete en la guerra de trincheras, el calor sólo se puede recurrir a ampliar la audiencia de ataque de área y la defensa de presión.

Pero dentro de la movilidad fue demasiado limitado, Harden se encontró lado débil movió el balón con una gran vacío cuando, después de pases consecutivos y después haga clic en el Zapatillas Nike barato tercero, el calor atravesó por completo. Cuando la oportunidad de atacar a los demás dentro del centro de altura tiene un cierto peso puede soportar Howard, no tienen que jugar con la expansión del ataque defensivo, el cohete será difícil obtener de manera fácil. De hecho, los ajustes al final del partido, los Rockets oponentes esta temporada, de acuerdo con las características del cohete ha hecho: en primer lugar, anti-Howard y James Harden cuando el primer pellizco tercio del pick and roll, y luego se vuelven hacia adentro centro con Howard, la protección cesta, Harden dio sus más desacostumbrados oportunidades de viaje de puente de gama media, en segundo lugar, no cuando ruptura Harden, tratar de recuperar las alas, solo dentro de la defensa, y mucho Harden proyecciones minutos en coche de compañeros de equipo, en tercer lugar , otros son una prueba de una prueba, no repentina de no atacar la canasta. Vital Rockets esta temporada, es el jugador puede crear sus propias oportunidades ofensivas redujeron significativamente, por lo que la otra parte en la zona defensiva realmente sentir la disminución de un punto amenaza. Los datos no miente: en el 8-1 derrota, y los oponentes más débiles bastante, los Rockets promedió 101,6 puntos (puesto 15), 44% tasa de éxito (21), con un promedio de 20.1 asistencias (primera 20), 18 pérdidas de balón (el primero en más de tres), con independencia de los demás competidores o para mantenerse al día con la propia temporada de la liga (107,7 puntos la temporada pasada, disparando 47,2%, 21,4 veces asistencias, Volúmenes de ventas de 15,4 veces) que no son muy buenos. Cohetes realmente sorprendentes, es del 38% tasa de éxito promedio de 12 lanzado en tres partes, se le expulsa antes de que los primeros 8 juegos por partido arrojados al menos 10 tiros de tres puntos en el equipo (noveno en la historia de la NBA en 76 cuando 34 personas dispararon 7, no lograron extenderse). Reducir el punto fuerte avance, los Rockets en la batalla para enfrentar la fuerza del equipo más fuerte, ataque y bajadas más que la temporada pasada. Endurecer excelentes condiciones después de entrar en la temporada, pero acertó sólo el 39,2 por ciento de tres y sólo el 30% de error promedio de hasta 4,1 veces la presión es significativamente mayor que la temporada pasada. Rockets esta temporada se verá reforzada, y de hecho su defensa. Ariza es uno de los mejores pionera frente defensivo de la NBA, sino también excepcional tanto conciencia de defensa global. Y la temporada pasada está en un año de contrato, en comparación con atacar el principal Parsons, obviamente, ha llevado al equipo para reforzar la primera línea de defensa; Beverly temporada pasada, ha sido nombrado el segundo mejor equipo defensivo, siendo Bulldog es cuando el anti-collar; Motel Yunus mucho menos Jones ofensivo, pero su conciencia de defensa global Biqiong si significativamente mejor. Cohetes retuvieron un entrenador Kevin McHale, no cambió su planteamiento defensivo, pero mucho sólo para obtener la oportunidad de atletas quieren mostrar por sus esfuerzos, actitud mejoró su calidad de defensa, los cohetes mejorar el ala defensiva también para ellos para obtener más oportunidad de conversión múltiple para atacar. Pero cuando la cara de los equipos fuertes, la defensa Rockets aún no se ha probado, y no tenían ningún ataque se preocupa por el problema. En noviembre los restantes ocho juegos, los oponentes Rockets tienen los Grizzlies, Mavericks, Reyes y barcos; 14 de diciembre juegos, los Rockets tienen nueve oponentes a los playoffs la temporada pasada. Y otra vez llegó a finales de 2014, espero que un cohete secreto, así como uno único.